замовити дзвінок
+38 057 755-48-00
Starting a new project?
отримати консультацію

Угода на обробку персональних даних та політика конфіденційності

Перелік послуг, що надає компанія ITForce (далі – Компанія), знаходиться на Сайті itforce.ua (далі – Сайт).

Компанія з повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації будь-якої людини, що відвідала Сайт. Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупності відомостей щодо фізичної особи, що ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), створивши й забезпечивши для цього максимально комфортні умови використання Сайту для кожного Користувача.

Політика конфіденційності персональної інформації (далі – Політика) діє відносно всієї інформації, яку можна отримати щодо Користувача під час використання ним Сайту, а також в ході виконання itforce.ua будь-яких угод та договорів з Користувачем. Згода Користувача з цією Політикою, висловлена ним в рамках відносин з однією з перерахованих осіб, поширюється й на всі інші перераховані особи.

Використання зазначеного Сайту означає повну згоду Користувача з Політикою та умовами обробки його персональної інформації. У разі незгоди з цими умовами Користувач повинен утриматися від використання Сайту.

Приєднуючись до цієї Угоди та залишаючи персональні дані на Сайті https://itforce.ua/ через заповнення полів форм, Користувач:

  • підтверджує, що всі зазначені ним дані належать особисто йому;
  • підтверджує та визнає, що ним уважно та в повному обсязі прочитана Угода та умови обробки його персональних даних, що вказуються ним в полях форм;
  • визнає, що текст Угоди та умови обробки персональних даних йому зрозумілі;
  • дає згоду на обробку Сайтом наданих в складі інформації персональних даних з метою укладання між ним та Сайтом цієї Угоди, а також її подальшого виконання;
  • висловлює згоду з умовами обробки персональних даних.

 

При відвідуванні Сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості щодо трафіку Користувача Компанією не обробляються та не зберігаються.

Користувач дає свою згоду на обробку його персональних даних, а саме – вчинення дій, передбачених в Законі України «Про захист персональних даних», та підтверджує, що надаючи таку згоду, він діє за своєю волею та згідно зі своїм інтересом.

Згода Користувача на обробку персональних даних вважається конкретною та свідомою.

Метою обробки персональних даних є надання Користувачеві послуг, описаних на Сайті.

Дійсна згода Користувача визнається виконаною в простій письмовій формі на обробку наступних персональних даних:

  • прізвища, ім’я та ім’я по батькові;
  • місцезнаходження (місто, область);
  • номерів телефонів;
  • адрес електронної пошти (email);
  • cookie-файлів;
  • інформації про IP-адресу Користувача;
  • інформації про місцезнаходження Користувача.

 

Компанії такі дані потрібні для того, щоб надавати консультації на вищому рівні й підібрати інформацію, найбільш релевантну інтересам Користувача.

 

Користувач надає itforce.ua право здійснювати наступні дії з персональними даними:

  • збір та накопичення;
  • зберігання протягом встановлених нормативними документами термінів зберігання звітності, але не менше трьох років з моменту дати припинення використання послуг Користувачем;
  • уточнення (оновлення, зміна);
  • використання;
  • знищення;
  • знеособлення;
  • передача на вимогу суду, в т. ч. третім особам з дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу.

 

Зазначена згода діє безстроково з моменту надання даних та може бути відкликана Користувачем шляхом подачі заяви адміністрації сайту з зазначенням даних, що визначені в Законі «Про персональні дані».

Відкликання згоди на обробку персональних даних може бути здійснено шляхом направлення Користувачем відповідного розпорядження в простій письмовій формі на адресу електронної пошти info@itforce.ua.

Ви також можете зв’язатися з нами за наступною поштовою адресою: ITForce пр. Перемоги 59 Харків, Україна 61202.

Періодично та без попереднього повідомлення Користувача про це до цієї Політики можуть вноситися зміни та доповнення, в т. ч. при зміні вимог законодавства. У разі внесення суттєвих змін до цієї Політики Компанією буде розміщено повідомлення на Сайті та зазначено термін набуття чинності цих змін. Якщо протягом зазначеного строку Користувач не відмовиться від їх прийняття в письмовій формі, це буде означати згоду Користувача з відповідними змінами Політики.

Чинна редакція Угоди знаходиться на сторінці за адресою: https://itforce.ua/uk/privacy-policy

До цієї Угоди та відносин між Користувачем та Сайтом, що виникають у зв’язку з застосуванням Угоди, підлягає застосуванню право України.